Nespresso cups en capsules

Waar worden Nespresso cups verkocht?

Nespresso cups kopen kan niet overal. Er zijn slechts een aantal punten in Nederland waar je de officiële Nespresso cups kan kopen. Als liefhebber van de koffie kan je lid worden van de speciale Nespresso club. Via de club kan je de officiële cups kopen. Het wordt aangeraden om alleen de officiële koffie cups aan te schaffen. In supermarkten worden namaak cups verkocht met eigen smaken. Het nadeel van de namaak cups is dat ze niet de exacte vorm hebben van Nespresso cups. Het is in het verleden regelmatig gebeurt dat een machine kapot ging door het gebruik van namaak cups. Als de machine door deze cups kapot gaat heb je geen garantie meer. Het gebruik van namaak cups zorgt direct voor het vervallen van de garantie. Wij raden je aan om originele cups aan te schaffen voor een Nespresso machine.

Nespresso cups kopen in de boutique

In Nederland zijn verschillende officiële Nespresso boutiques. Eerst kon je de cups alleen kopen in de Bijenkorf. Nespresso had speciale shop in shops. Tegenwoordig heeft Nesresso verspreid over Nederland boutiques laten bouwen. De boutiques kom je vooral tegen in de grote steden. In de boutique heb je de mogelijkheid om de verschillende soorten koffie te zien. Medewerkers in de boutique zijn zo vriendelijk om je te adviseren. Je kan bijvoorbeeld aangeven wat voor een soort koffie je lekker vind. Medewerker kunnen je een advies geven voor het soort koffie dat bij je past.

Nespresso cups online bestellen

Er moet natuurlijk wel een Nespresso boutique in de buurt zijn om te shoppen voor cups. Dit is voor veel Nespresso eigenaren lastig vooral als je niet in de buurt van een grote stad woont. Een andere oplossing is om online via de Nespresso Club een bestelling te plaatsen. Via de officiële webshop van Nespresso kan je alle soorten cupjes bestellen die er zijn. Op de website kan je ook uitgebreid lezen wat voor een soort koffie er in de cupjes zit. Je hebt een idee wat voor een soort koffie je bestelt. De koffie die je bestelt kan je vervolgens thuis laten bezorgen of afhalen bij een lokale Nespresso boutique. Is er echt nood en is je koffie ineens op? Als je voor 12.00 bestelt heb je de mogelijkheid om dezelfde avond nog je Nespresso cupjes te laten bezorgen. Als je later bestelt kunnen de cupjes de volgende dag thuisbezorgd worden.

L’Or cupjes en capsules

L’Or espresso en lungo cups – Gemiddelde prijs per cupje € 0,33

L’Oro biedt een zeer uitgebreid assortiment cups die geschikt zijn voor elk Nespresso apparaat. Wil je espresso maken dan kun je bij L’Or kiezen uit de Supremo, Ristretto, Forza of Splendente. Drink je liever Lungo dan heeft L’Or zes verschillende smaken voor je in de aanbieding. De Lungo Estremo, Lungo Profondo, Lungo Fragrante, Lungo Elegante, Lungo Decaffeinato en Lungo Mattinata.

Verpakking L’Or cups

De L’Or nespresso cups zijn ieder apart verpakt en zitten in een kartonnen box van tien stuks. De verpakking zorgt er voor dat de kwaliteit van de koffie lang goed blijft.

Geschiedenis van L’Or

L’Or is het espresso merk van Jacob Douwe Egberts waar Egberts Douwe en zijn vrouw in 1756 startten met het maken van koffie met de vaste overtuiging dat iedereen een heerlijke kop koffie verdient. Kennen we Douwe Egberts misschien vooral van de rode pakken filterkoffie, inmiddels verkoopt het Nederlandse bedrijf uit Utrecht en Amsterdam wereldwijd ruim 40 koffiemerken.

Ervaringen met L’Or Nespresso cups

We hebben meerdere smaken uitgetest en ze zijn allemaal smaakvol. Vooral het schuimlaagje werd erg gewaardeerd.

Goede kwaliteit voordelig en eenvoudig in gebruik. Past perfect.

Ruikt héérlijk, smaakt super. Lungo is één van de lekkere smaakjes van L’Or Espresso.

Douwe Egberts nespresso cups

Douwe Egberts – Gemiddelde prijs vanaf € 0,36 per cupje

Onder de eigen naam Douwe Egberts brengt ons oeroude Hollandse koffiemerk ook haar eigen cups uit voor Nespresso machines. Douwe Egberts biedt drie varianten nespresso cups voor een echte kop lungo koffie waaronder een cafeïne vrije variant.

Verpakking Douwe Egberts cups

De cupjes zijn apart verpakt en zitten in een kartonnen box met 10 stuks.

Ervaringen met Douwe Egberts cups

Lekker sterke koffie die ook geschikt is voor cappucino en latte.

Deze capsules doen niet onder voor de originele. Smaakt net zo goed en zijn niet zo duur.