beste-koop-nespresso-magimix-inissia

Nespresso Beste koop 2017 is de Magimix Inissia

Nespresso machines worden door de Consumentenbond continue getest. De titel beste koop 2017 is volledig voor de Magimix Nespresso apparaten. Een flinke prestatie op zich. Zowel qua prijs als kwaliteit zijn dit de beste Nespresso machines die je in 2014 koopt.

Nespresso beste koop 2017 is Magimix Nespresso Inissia

Een klein en compact model is een belangrijk voordeel van de Magimix Nespresso Inissia. Niet iedereen heeft voldoende ruimte in de keuken of op kantoor om een grotere nespresso machine neer te zetten. Handig ook voor als je op vakantie gaat en altijd zeker wilt zijn van lekkere nespresso koffie zoals je dat thuis drinkt.

Een nadeel is het geluid dat de Magimix Nespresso Inissia produceert. Je ruikt niet alleen dat er koffie wordt gemaakt, maar je hoort het ook.

Melkopschuimer ontbreekt

Het beste koop predicaat van de Consumentenbond kijkt vooral naar de lage prijs in combinatie met de kwaliteit. Met de kwaliteit zit het wel goed én de prijs wordt laag gehouden omdat de Magimix Nespresso Inissia geen melkopschuimer aan boord heeft. Dat scheelt natuurlijk. Wil je wel een nespresso melkopschuimer, dan kun je die los aanschaffen of kiezen voor één van de andere nespresso milk apparaten.