nespresso actie delonghi

Ontvang een Nespresso cadeaupakket van € 100,-

Koop je nu een Nespresso overweeg dan een Lattissima Touch of Lattissima Pro nespresso machine en ontvang een Nespresso cadeaupakket t.w.v. maar liefst € 100,-! Met deze nespresso machines creëer jij met slechts een enkele druk op de knop je favoriete koffierecept.
Deze actie is geldig van 7 september t/m 18 oktober 2015 dus wees er snel bij!

Ultieme koffie

Met de Lattissima Touch en Lattissima Pro van DeLonghi zet jij de ultieme koffie. De koffiemachines zijn geïnspireerd op de kwaliteit van professionele koffiemachines met een hoog niveau van eenvoud. Dit houdt in dat deze Nespresso machines zeer gemakkelijk in gebruik zijn. Onder andere te danken aan de geavanceerde technologie en intuïtieve touchscreen. Met één druk op de knop geniet jij van een onvergetelijke cappuccino of latte macchiato.
Met de Lattissima Touch kan je zelfs jouw melkrecept personaliseren met de nieuwe melkschuimoptie. Hiermee voeg je extra melkschuim toe of pas je de textuur van het melkschuim aan.

Ontvang een cadeaupakket van € 100,-!

  • Koop tussen 7 september en 18 oktober 2015 een Lattissima Touch of Lattissima Pro en je ontvangt en Nespresso cadeaupakket t.w.v. € 100,-.
  • In dit cadeaupakket vind je:
    100 Nespresso Grands Crus verdeeld over 10 capsules van elk van de hierna genoemde variëteiten; Ristretto, Arpeggio, Roma, Livanto, Capriccio, Volluto, Fortissio Lungo, Linizio Lungo, Vivalto Lungo en Decaffeinato Intenso.
  • Vier Nespresso Ritual receptenglazen met bijpassende roestvrijstalen receptenlepels voor de bereiding van de heerlijkste koffierecepten met melk.
  • Eén Nespresso Black Bonbonnière capsulehouder van gehard plastic om de Grands Crus in te bewaren.
  • Eén doos pure Nespresso chocolade (70% cacao).

Kijk hier voor de actievoorwaarden.